NGO-NPO Fulfilment

Active Ants heeft zich gedurende haar 25 jarige bestaan gespecialiseerd in de fulfilment voor Non-Gouvermentele-Organisatie’s (NGO) en Non-Profit-Organisatie’s (NPO).

Het goed inpakken en verwerken van duizenden zendingen per jaar is voor iedere organisatie uiteraard belangrijk, niet alleen voor NGO’s en NPO’s. Maar toch leggen dit type organisatie’s andere accenten in hun behoeften. Active Ants heeft hier oog voor en is met haar dienstverlening hierop afgestemd. Dat deze aanpak gewaardeerd wordt blijkt uit de grote en trouwe groep NGO’s en NPO’s die bij ons klant zijn. Zie onderaan de pagina voor referenties.

Deze specifieke aanpak komt onder andere tot uiting in de volgende punten:

Duurzaa m beleid

Milieu is een speerpunt in de Active Ants organisatie. De verpakkingen die wij gebruiken zijn bijvoorbeeld allemaal FSC gecertificeerd. Dit wil zeggen dat ze met zekerheid duurzaam geproduceerd zijn. Indien mogelijk gebruiken we in samenspraak met de klant gerecycled verpakkingsmateriaal. Active Ants bezit een speciale machine die oude dozen vermaalt tot opvulmateriaal. Aangaande vervoer bezit Active Ants voor alle zendingen via PostNL Co2 neutrale certificaten. Waar we kunnen, doen we het groen.

Veiligheid en Privacy van gegevens

Data integriteit gaat om de garantie dat informatie alleen kan worden geopend of gewijzigd door gebruikers die daartoe bevoegd zijn. Of u nu met leden-, abonnee-, patienten-, of vasteklantenbestanden werkt, deze data zijn van cruciaal belang voor uw organisatie. U bent het vooral aan de mensen die in deze bestanden opgenomen zijn verplicht om hier zeer secuur mee om te gaan.  U mag van uw fulfilment leverancier hetzelfde verwachten. Active Ants kent een zeer hoge graad van automatisering. We hanteren verschillende gebruikers en rollen in de organisatie. Alleen de mensen voor wie het nuttig is hebben toegang tot uw data. Daarnaast gebruiken wij Secure Socket Layer (SSL), beveiligde webservices en https protocollen voor onze webactiviteiten.

Slimme koppelingen met uw systeem

Omdat Active Ants al jaren met NGO/NPO organisaties werkt hebben we kennis gemaakt met termen als: voordeel voor leden, alleen voor abonnees, lid worden, abonneebehoud enzovoorts. Het is van belang dat al deze groepen de juiste, het liefst zo persoonlijk als mogelijk, zendingen krijgen. Doordat ons webbased ERP systeem in realtime aan uw webshop of CRM systeem gekoppeld kan worden kunnen we hier zeer ver in gaan.

E-commerce oplossing

Active Ants Shopservices is ontstaan uit een fusie van een logistiek bedrijf en een e-commerce bedrijf. We weten daarom waar we het over hebben als de termen webwinkelen en e-fulfilment vallen. Behalve opslag, order verwerking en verzending van webwinkelbestellingen heeft Active Ants voor NGO/NPO organisaties een one-stop-shop e-commerce oplossing. We bieden een hoogwaardig webshopsysteem aan (MagentoCommerce) in combinatie met betalingsverwerking en in realtime gekoppeld aan de fulfilment. Alles verzorgen we in huis en is derhalve perfect op elkaar afgestemd. Ideaal voor organisaties waarvoor e-commerce geen core-business is, maar wel een belangrijke waarde in de marketing mix. O.a. KRO, Vara, Avro en BNN maken gebruik van deze geïntegreerde oplossing.

Kwaliteit

In alle processen die wij hebben ingericht staat kwaliteit voorop. We begrijpen dat het terugkerende karakter van leden, abonnees, patienten of vaste klanten van elementair belang is voor uw NGO of NPO organisatie. Het is daarom van belang om altijd voor de kwaliteit te gaan, zonder compromissen, maar wel tegen de beste prijs.

E-Ticket Fulfilment

Naast fysieke distributie biedt Active Ants ook virtuele distributie aan, in de vorm van e-tickets. Het is gebleken dat veel NGO/NPO organisatie’s evenementen organiseren in de breedste zin van het woord. Van 9 deelnemers tot 9.000 deelnemers. Active Ants verstuurde traditioneel veel fysieke toegangstickets voor deze evenementen maar omdat de vraag verschoof naar e-tickets heeft Active Ants hier een solide weboplossing voor ontwikkeld. Deze e-ticketmodule integreert naadloos met ons webshopsysteem. PDF e-tickets opgemaakt in de huisstijl van de opdrachtgever worden per e-mail naar uw leden, abonnees of klanten gestuurd.

Enkele NGO / NPO opdrachtgevers die bij vaste klant bij Active Ants zijn:

BNN-Vara
Branche Bureau mode
KRO
NCRV
Stichting Cliniclowns Nederland
Stichting Nationale Boomfeestdag
Stichting Nederlandse Kookkunst
Staatsbosbeheer
VARA
Enz.