Enthousiaste vakantiemedewerkers gezocht

Zoek  jij een leuke vakantiebaan? Ben je een aanpakker en wil je overdag, ’s avonds en/of in het weekend werken? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken in verband met de vakantieperiode:

Flexibel inzetbare medewerkers

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het order picken, verzendklaar maken van online bestellingen, retourverwerking en ontvangst goederen.

Je kan bij ons parttime of fulltime werken. Wil je niet alleen tijdens de vakantieperiode werken, maar ook tijdens andere vakanties of als oproepkracht? Dat is mogelijk!

Wegens uitbreiding is het ook mogelijk om voor langere tijd bij ons te werken (met de intentie tot een vast dienstverband).

Reageren?

Leuk! Stuur dan je volledige CV + korte motivatiebrief per mail naar  werken@activeants.nl. Vermeld daarbij ook de volgende punten:

  • Ben je fulltime of parttime beschikbaar.
  • Indien parttime: het aantal beschikbare uren per week.
  • Of je eventueel bereid bent in de avond te werken.
  • Of je eventueel bereid bent in de nacht te werken.
  • Woonplaats maximaal 25 km van Nieuwegein i.v.m. reiskostenvergoeding.
  • In bezit van eigen vervoer of woonachtig in de regio.

Active Ants
Active Ants is één van de snelst groeiende e- fulfilment bedrijven van Nederland, met als focuspunt: E- commerce. Ze is uniek doordat ze 30 jaar kennis van logistiek combineert met 15 jaar kennis van E-commerce. Momenteel verzorgt Active Ants voor meer dan 90 webwinkels de complete logistieke en financiële afhandeling van de bestellingen.
We werken met een team van circa 150 collega’s en maken een mooie groei door in een sterk veranderende markt.