Webshop laten bouwen

Wil je een webshop laten bouwen, dan ben je ook hiervoor bij Active Ants aan het juiste adres. Active Ants heeft inmiddels meer dan 30 webshops gebouwd. Dagelijks verzorgen wij hiervoor nog het onderhoud, monitoren de hosting, verzorgen de doorontwikkeling en verlenen support. Jij hoeft je dus niet te verdiepen in technische details en dat bespaart je een hoop tijd en frustratie

De highlights van je webshop laten bouwen bij Active Ants:

  • Wij ontwikkelen alle webshops op het Magento platform.
  • Webshops worden uitsluitend gebouwd met fulfilment bij Active Ants.
  • Wij hebben veel ervaring met het maken van koppelingen tussen het betaalplatform, de shop en het fulfilment.
  • Standaard bevatten onze webshops een uitgebreide verzendmodule, inclusief aflevermethoden zoals afhaalbalie, afhaalpunten en volgende dag, dezelfde dag en tijdvaklevering.
  • Active Ants heeft een eigen development team in huis van zes mensen.
  • Wij bieden professionele support en een vraagbaak voor CMS-ondersteuning.
  • Onze dienstverlening heeft zich bewezen en is uitontwikkeld. Jouw webshop kan binnen één maand foutloos draaien.

Organisaties die gebruik maken van deze all-in-one dienstverlening zijn o.a.:  Grolsch, Hallmark, Tabasco en Erasmus Universiteit. Maar ook online retailers zoals: Fysiowebwinkel.nl , en vele anderen.

Webshop laten bouwen en productfotografie

Active Ants verzorgt ook de productfotografie voor je webshop en heeft een eigen productfotograaf in dienst. Ook hebben we een inhouse productfotografiestudio waar we mooie foto’s van je producten kunnen maken die daarna professioneel worden vrijstaand gemaakt. De productfotografie kun je dan combineren als je kiest voor je webshop laten bouwen bij Active Ants.