Complete e-commerce fulfilment

Webshopontwikkeling + Betalingsafhandeling + Logistiek in één goed werkend systeem. Dat vind je bij Active Ants. Ons systeem draait met bewezen succes bij meer dan 20 webwinkels. Onder andere de publieke omroepen zoals AVRO, BNN, KRO en VARA maken gebruik van deze totaaloplossing voor complete e-commerce fulfilment. Maar ook echte online retailers zoals Pip Studio, Rs4supplements en Leafgear gebruiken onze gecombineerde diensten. Doordat Active Ants je bijna alles uit handen neemt, kan je je volledig richten op onderscheidende factoren zoals marketing en inkoop.

Webshopontwikkeling

Wij hebben een eigen development team van vier mensen. Zij staan in voor de ontwikkeling van nieuwe shops en het beheer en doorontwikkeling van inmiddels meer dan 20 webshops. Alle webshops zijn ontwikkeld in de open source shopsoftware MagentoCommerce. Met dit pakket heeft Active Ants bijzonder veel ervaring. Er zijn robuuste en foutvrije koppelingen ontwikkeld tussen Magento en de betalingsafhandeling en tussen Magento en de Active Ants fulfilment. Bestellingen en voorraad worden over en weer foutloos gesynchroniseerd.

Betalingsafhandeling

Al 13 jaar verzorgt Active Ants de betalingsafhandeling voor webshops. We verzorgen dit deels via een samenwerking met Ogone en deels zelf. De geldstroom loopt via een speciale stichting derdengelden. We bieden alle reguliere betaalmethoden aan, zoals iDeal, creditcard en Paypal. Maar ook SEPA machtigingen, bankoverboekingen en achteraf betalen zitten in het pakket.

 

Complete e-commerce fulfilment

Dit is de core business van Active Ants. Fulfilment, ofwel de logistieke afhandeling van webshoporders voor webwinkels. Wij bieden alleen diensten op het gebied van webshopontwikkeling of betalingsafhandeling indien we ook de logistieke diensten achter de shop verzorgen.