E-fulfilment bedrijf Active Ants introduceert verzendmodule op MeetMagento 2014

Op 21 & 22 mei vindt de zesde Nederlandse Meet Magento plaats. Honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Active Ants als e-fulfilment bedrijf

Active Ants als e-fulfilment bedrijf met een specialisatie in MagentoCommerce is er ook bij. Je vind ons met een stand om onze innovatieve diensten toe te lichten en we zijn sponsor van het evenement.
Voor deze gelegenheid introduceert Active Ants een speciaal door haar ontwikkelde verzendmethode plugin. Maar liefst 6 verzendmethodes geïntegreerd in 1 installable plugin zorgt ervoor dat je je klant alle mogelijke opties tot thuisbezorgen kan aanbieden:

  1. tot 22.00 uur besteld volgende dag in huis
  2. tijdvaklevering PostNL
  3. tijdvaklevering Selektvracht
  4. afhaalpunten DHL en PostNL
  5. same day delivery
  6. afhaalbalie bij Active Ants in Lopik

Op MeetMagento kan je een demo vragen van deze plugin en zal hij officieel gereleased worden voor Magento klanten van Active Ants!

Leer meer over Marketing en Conversie, het koppelen van Magento met backend systemen, development, theming en Magento’s Enterprise en Community versies en laat je inspireren om nog veel meer uit je eigen Magento platform te halen! Meer informatie en toegangsbewijzen op www.meet-magento.nl.