Boek ‘Succes met E-commerce’ gratis voor alle klanten van Active Ants

Succes met E-commerce overhandigd aan Active Ants

Jarno Twijnstra van Active Ants ontving vorige week uit handen van auteur Marc de Groot het boek ‘Succes met E-commerce’. Active Ants heeft een bijdrage geleverd aan de tot standkoming van het boek en heeft daarvoor ook een eervolle vermelding op de cover van het boek gekregen. De dienstverlening van Active Ants gaat verder dan zuiver het aanbieden van fulfilment services. Door het overbrengen en delen van kennis over e-commerce hoopt Active Ants haar opdrachtgevers slimmer en concurrerender te maken. Een boek dat succesfactoren over e-commerce beschrijft kan hier zeker bij helpen. Vandaar dat Active Ants 150 exemplaren heeft besteld en deze uitdeelt aan haar opdrachtgevers en relaties. Wanneer opdrachtgevers succesvol zijn zal Active Ants hier ook van profiteren. Dit gezamenlijk belang hopen we onder meer met het uitdelen van dit boek te onderschrijven.

Het boek biedt een praktische handleiding voor de ruim 70.000 webwinkeliers in Nederland. Succes met e-commerce voorziet in de behoefte aan meer beschikbaarheid van kennis op het gebied van online marketing. Het boek is erop gericht om ondernemers te helpen met het bereiken van een hoger rendement uit hun online activiteiten. Centraal hierbij staat het minder uitgeven aan online marketing en meer verdienen aan elke wel uitgegeven marketing euro.

In elk hoofdstuk wordt één specifiek onderwerp onder de loep genomen. De basisbegrippen worden uitgelegd en de lezer krijgt handvaten om direct zelf aan de slag te gaan. De onderwerp zijn: zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren, contentmarketing, web analytics, sociale media marketing, videomarketing, e-mailmarketing, affiliate marketing, mobile marketing en webinars.

Het boek is een initiatief van De Groot Online Consultancy en is geschreven door Marjolein Bongers, Isua Botman, Ted Daamen, Laszlo Graven, Marc de Groot, Michael Linthorst, Robert Mares, Christian Slagter en Rick de Vlieger met een voorwoord van René C.W. Boender.