Active Ants realiseert nieuwe Magento webshops voor BNN en VARA

Twee mooie nieuwe Magento webshops staan online. Voor BNN-VARA maakte Active Ants een nieuwe BNN Magento webshop en een nieuwe VARA Magento webshop. Het resultaat is iets om trots op te zijn!

De nieuwe BNN Webshop

De nieuwe VARA Webshop

Maatwerk Magento design

In samenwerking met de vormgevers van BNN-VARA zijn maatwerk Magento designs gebouwd. Het nieuwe frisse VARA Webshop design sluit perfect aan bij de nieuwe huisstijl van de VARA en dat van de BNN shop bij de specifieke BNN doelgroep.

De nieuwe designs zijn gemaakt in responsive design, waarmee een speciale weergave op mobile en tablet beschikbaar is. Hiermee worden ook die bezoekers optimaal bediend.

Magento webshop optimalisatie

Beide shops zijn opgezet in de nieuwste versie van het webshop systeem Magento en draaien op geoptimaliseerde Magento hosting servers voorzien van slimme caching technieken en de nieuwste snelheids- en optimalisatie tools. Active Ants bouwt sinds 2009 Magento webshops en heeft daardoor veel kennis van Magento webshop optimalisatie in huis. De nieuwe shops draaien hierdoor erg soepel en snel.

Succesvolle Magento rebuild en restyling

Eind vorig jaar kreeg Active Ants de opdracht om de webshops van BNN en VARA opnieuw op te zetten en te voorzien van een nieuw design. De webshops zijn destijds ook door Active Ants gebouwd, maar gingen al weer flink wat jaren mee.

Afgelopen maand zijn de beide nieuwe shops online gegaan en deze draaien inmiddels op volle toeren. We kunnen terugkijken op een succesvol project waarmee BNN-VARA met de nieuwe webshops helemaal up-to-date zijn op e-commerce gebied.

Ook geïnteresseerd in een nieuwe webshop?

Active Ants beschikt over een eigen e-commerce afdeling en Magento webshop ontwikkelaars. Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen of neem direct contact met ons op.