Klantenportfolio: Active Ants e-Fulfilment klanten

Active Ants werkt voor A-merken met een landelijke bekendheid en voor slimme ondernemers die willen groeien, groeien en groeien. Beiden kunnen we goed bedienen omdat voor hun alleen het beste goed genoeg is. Active Ants heeft inmiddels meer dan 70 webwinkels aangesloten.

Active Ants e-Fulfilment klanten

Maar “The proof of the pudding is in the eating” en daarom worden hieronder enkele cases van Active Ants e-Fulfilment klanten besproken. Deze klanten kunnen allemaal meepraten over de voordelen die het biedt om je fulfilment uit te besteden bij Active Ants:

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis. Active Ants biedt deze service voor Nederland én België. Voor Duitsland geldt Next Day Delivery.
  • Continuïteitzorgeloosheid en voorraadbeheer. Ook als jij of je medewerkers er niet zijn of als er een onverwachte piek is, zorgt Active Ants dat alles gewoon doorgaat.
  • Meer tijd voor je core business. Terwijl Active Ants het fulfilment regelt, kun jij je volledig richten op je markt en kerncompetenties en je bedrijf daarin verbeteren.
  • Lagere kosten door schaalvoordelen en efficiënte aanpak. Door een groter volume zijn materialen goedkoper en tarieven van pakketvervoerders vaak lager

Interesse in het uitbesteden van je fulfilment? Neem contact met ons op. Vraag tijdens het offertetraject gerust om persoonlijke referenties.

Librero.nl

Uitgeverij Librero verkoopt haar boeken zowel via haar webwinkel, via Bol.com, maar ook via boekhandels. Alle drie de logistieke stromen worden verzorgd door Active Ants. Met Bol.com heeft Active Ants een realtime koppeling ontwikkeld. Orders tot 22.00 uur ’s avonds die geplaatst worden op Bol.com, worden nog dezelfde avond door Active Ants verstuurd. Deze realtime

Lees Meer

Cliniclowns.nl

Cliniclowns is één van de bekendste goede doelen van Nederland. Hun webwinkel fulfilment is volledig in handen van Active Ants. In de webwinkel kunnen collecteurs ook promotiemateriaal bestellen. Cliniclowns heeft haar webwinkel in MagentoCommerce ontwikkeld. Hierdoor kon Active Ants haar standaard connector aanleveren, waardoor het koppelen van de winkel met de logistiek kinderspel is.

Lees Meer

Vara.nl

Voor omroepvereniging VARA heeft Active Ants drie webshops ontwikkeld: een ledenshop, een webshop en een e-ticketshop. Achter al deze webwinkels verzorgt Active Ants het beheer, de logistiek, de betalingsafhandeling en de klantenservice.

Lees Meer

Hallmark.nl

Hallmark is al meer dan 10 jaar klant van Active Ants. De ontwikkeling van de webshop, de betalingsafhandeling en de e-commerce logistiek is volledig in handen van Active Ants. Active Ants verzorgt specifiek de cadeaushop voor Hallmark waarin onder andere de business box verkocht wordt.

Lees Meer

Bnn.nl

Bnn heeft als omroep een webshop nodig voor ledenbinding en ledenservice. Zij wil zich liever niet te veel bezighouden met webshopontwikkeling, betalingsafhandeling, logistiek en klantenservice. Al deze diensten heeft Active Ants uit handen genomen van Bnn. Al meer dan 10 jaar is Bnn op deze manier opdrachtgever van Active Ants.

Lees Meer

Supersmart.com

Supersmart.com is één van de grootste webwinkels in voedingssuplementen van Europa. Tot 2013 verzorgden zij hun hele distributie zelf vanuit Groot Britannië. In 2014 hebben zij besloten om zich in mainland Europa te vestigen. Zij kozen Active Ants als Europese fulfilment partner.

Lees Meer

Groenestroomshop.nl

Groenestroomshop verkoopt LED lampen. Active Ants staat bij Groenestroomshop niet alleen in voor de complete fulfilment, maar ook voor het webshopbeheer en de betalingsafhandeling. Op die manier zijn de ondernemers van Groenestroomshop compleet ontzorgd en kunnen zij zich optimaal richten op inkoop en marketing.

Lees Meer

Girav.nl

T-shirts voor lange mannen. Dat concept is inmiddels door Girav.nl internationaal uitgerold. Active Ants verstuurt de t-shirts van Girav over de hele wereld. Voor Duitsland heeft Girav.nl een specifieke Duitstalige webshop ontwikkeld. De Duitse bestellingen gaan iedere dag mee met het Active Ants transport naar Duitsland. Girav kan dankzij Active Ants aan haar Duitse bestellers

Lees Meer

Freshcotton.nl

Eén van Nederlands bekendste online fashion retailers Freshcotton.nl is een klant van het eerste uur bij Active Ants. Een dedicated team van Active Ants verzorgt de complexe operatie van de Freshcotton e-fulfilment. Vooral de retourenverwerking is bij fashion retailers belangrijk. Active Ants pakt dit hele traject op, inclusief vouwen, strijken en sealen indien nodig.

Lees Meer

Vpro.nl

Publieke omroep VPRO heeft een succesvolle webshop. In 2013 besloten zij de fulfilment bij Active Ants onder te brengen nadat zij deze jarenlang in eigen beheer had gehad. De overgang van zelf doen naar uitbesteden is geruisloos verlopen.

Lees Meer